ONZE BEWINDVOERDERS

GRATIS Aanmelden

Over Jurist & Bewind

Jurist & Bewind begrijpt dat uw geld uit handen geven geen makkelijke keuze is. Bij Jurist & Bewind kunt u rekenen op deskundige professionele bewindvoerders. Eerlijke en transparante communicatie staat voorop.

Hieronder treft u een overzicht van de beschikbare bewindvoerders. Heeft u bij aanmelding voorkeur voor een van onze bewindvoerders? Meldt u dan aan met behulp van de contactgegevens van die bewindvoerder. Geen voorkeur? Dan kunt u naar GRATIS aanmelden.

Aanmelden voor BEWIND

Waarom kiezen voor Jurist & Bewind?

  • Deskundige bewindvoerders

  • Snelle en simpele aanmelding

  • Ruime bereikbaarheid

  • Transparant en persoonlijk

ONZE BEWINDVOERDERS

V. Hernandez

Bewindvoerder

“Als ervaren hulpverlener heb ik mij de afgelopen 22 jaren bezig gehouden met het coachen en begeleiden van clienten. In 1997 ben ik begonnen als administratief medewerkster bij een indicatieorgaan CIZ. Daarna ben ik gaan studeren om Maatschappelijk werker te worden. Na mijn studie heb ik vijf jaar lang gewerkt als Maatschappelijk werker en vervolgens de stap gemaakt om als schuldhulpverlener aan de slag te gaan. Dit heb ik ruim negen jaren gedaan. Ik heb vooral met groepen gewerkt, trainingen gegeven, procedures geschreven en beleidstukken herschreven. Wat ik belangrijk vind is om transparant te werken en passie te hebben voor het vak dat je beoefent!!”

v.hernandez@juristenbewind.nl

020 854 5028

Neem contact op met Vanessa

S. Esenkaya

Bewindvoerder

“Ik ben aan de slag gegaan als assistent-bewindvoerder. Tijdens deze periode heb ik de opleiding HBO-Rechten afgerond. Om nog meer te kunnen betekenen voor mijn cliënten heb ik de overstap gemaakt naar professionele bewindvoerder.
Dankzij mijn ervaring en juridische kennis ben ik goed in staat om cliënten bij te staan die niet alleen problemen hebben met financiën en schulden, maar ook problemen hebben op andere gebieden. Hierbij kan gedacht worden aan het aanvragen van de juiste uitkeringen en het treffen van maatregelen om een woningontruiming te voorkomen.

Een goede samenwerking tussen cliënt en bewindvoerder bestaat alleen wanneer sprake is van wederzijdse vertrouwen, communicatie en openheid van zaken. Naast een goede samenwerking vind ik het belangrijk dat er wordt gewerkt aan de zelfredzaamheid van mijn cliënten.”

s.esenkaya@juristenbewind.nl

020 854 5029

Neem contact op met Sumeyra

N. Leinweber

Bewindvoerder

In 2015 ben ik aan de slag gegaan als schuldhulpverlener. Als schuldhulpverlener heb ik klanten begeleid in het zoeken naar een oplossing voor schuldenproblematiek en ondersteuning geboden bij het vinden van de oorzaken en hier passende oplossingen voor te zoeken.
Toen ik in 2018 de mogelijkheid kreeg mij verder te ontwikkelen als bewindvoerder, een vak waar nog meer persoonlijk contact is, heb ik deze kans gegrepen.
Door mijn ervaring binnen de schuldhulpverlening, kan ik duidelijkheid en overzicht bieden in de verschillende mogelijkheden voor het oplossen van de schulden. Inmiddels heb ik een ruim klantenbestand waarin eerlijkheid, communicatie en samenwerking voor mij centraal staan. Samen kom je er altijd uit!

n.leinweber@juristenbewind.nl

020 854 5030

Neem contact op met Naomi