WIE WIJ ZIJN

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bewindvoering. Wij doorzien wat het voor u betekent om de financiën uit handen te geven. Wij bieden daarom op professionele en betrokken wijze ondersteuning aan mensen die door bijzondere omstandigheden hun financiën (tijdelijk) niet meer kunnen regelen.

Wij voeren alle noodzakelijke financiële handelingen voor u uit. Hierbij kan gedacht worden aan het begeleiden bij het opstellen van het verzoekschrift tot onderbewindstelling, het controleren van de inkomsten tot aan het uitvoeren van betalingen en aanvragen van toeslagen.

Onze werkwijze

De werkwijze van Jurist & Bewind is uniek, omdat wij voor elke cliënt op maat een passende plan van aanpak opstellen. Het belang van u staat hierbij altijd voorop. Wij handelen vanuit betrokkenheid, op een open, respectvolle, eerlijke en transparante manier. Door meteen vanaf de start samen op te trekken en duidelijke afspraken te maken ontstaat een goede wisselwerking en meerwaarde voor zowel de bewindvoerder als voor u. Wederzijdse vertrouwen en voldoende communicatie tussen bewindvoerder en cliënt zijn belangrijke factoren die een rol spelen bij een actieve samenwerking. Door een actieve samenwerkingsrelatie met de u aan te gaan zijn wij in staat om onze diensten op maat aan te bieden.

Bel nu 020 26 000 03
Jurist en Bewind

Lid van BPBI

Jurist & Bewind is lid van de vereniging voor professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders (BPBI). Naast de rechtbank houdt de BPBI ook toezicht op de professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit betekent dat onze dienstverlening aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Met ons zijn cliënten verzekerd van goede en professionele dienstverlening.

Bel nu 020 26 000 03

ORGANISATIES MET WIE JURIST & BEWIND SAMENWERKT

Jurist & Bewind heeft samenwerkingen met verschillende lokale fondsen en maatschappelijke organisaties zoals Stichting Babyspullen, Stichting Jarige Job, Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting Nationaal Hulp Fonds, Voedselbanken, Sinterklaasbank en Jeugdsportfonds Sport & Cultuur.

Bel nu 020 26 000 03

Vraag & antwoord

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met ons.

Bel nu 020 26 000 03